we come we see we conquer
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 siapa kata kita tak ada novel pembangun jiwa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
umamah

avatar

Female
Number of posts : 3
Age : 25
Registration date : 2009-05-16

PostSubject: siapa kata kita tak ada novel pembangun jiwa   Mon Oct 05, 2009 10:16 am

kadang kadang kita orang melayu sendiri yang memandang rendah terhadap orang melayu
selalunya kita akan memuji orang orang bangsa lain kononnya melayu ni memang me'layu' sebenarnya kalau kita memang nak tengok baik orang kita akan cari cuba sekali sekala jengah ke web carian google dan cari IMAEN, hlovate, Rnysa mereka ni contoh penulis yang rajin tulis pasal kecantikan melayu dalam bahasa mudah

karya IMAEN lebih menjurus kepada isu-isu dalam negara peranan dakwah, falsafah, sejarah, tokoh terbilang yang menarik dia memenangkan islam dan melayu

karya hlovate lebih santai dan sering membawa isu bagaiman seorang gadis melayu survive kat negara orang dan kekalkan adat dan budaya
Back to top Go down
View user profile
ainzainal

avatar

Female
Number of posts : 57
Age : 25
Location : HuLu LaNgAt
Registration date : 2008-05-25

PostSubject: Re: siapa kata kita tak ada novel pembangun jiwa   Wed Mar 10, 2010 12:01 am

baru2 ni ak ade bace la buku salju sakinah
ak igt lg dibah yg promote kat aku mende alah ni
tp yg past heroin citer ni name dy bkn sakinah la

this story is about a girl name sumayyah, who have going through a lot of hardship
but until the end she juz figure it out all the hardship will come to an end

mcm2 la ujian yg Allah nk duga sumayyah ni

tp kalo nk cintan cintun ni
ending dy, ade la skit2 kot
kalo nk tau bacela sendiri

tp citer dy byk berkisar ttg sumayyah ni
Back to top Go down
View user profile http://speaktalkoutloud.blogspot.com/
 
siapa kata kita tak ada novel pembangun jiwa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» akan memliki Vts- ada sket soalan..
» KHASIAT 10 SURAH SEBAGAI AMALAN HARIAN
» Minyak itam dan minyak gear apa yg korang pakai V1
» RPM meter biol
» evo 250 jadian....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
imtiazz92 :: LIFESTYLE :: novelia-
Jump to: