we come we see we conquer
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kata hlovate (penulis plg sempoi)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
vladmin
Admin
Admin
avatar

Female
Number of posts : 96
Age : 25
Location : pahang
Registration date : 2008-05-25

PostSubject: kata hlovate (penulis plg sempoi)   Sun Jul 27, 2008 12:25 pm

ini kata hlovate kat die nye blog really is nice
utk third year anniversary
don't stop reading

assalamualaikum and greetings to all

hlovate's cerita

this

is my first blog...

yg started dedolu back in 2005....yg penuh serabut dan tonggang-langgang berterabur...content-wise,grammar-wise,bahasa-wise

kalau tgk balik dan baca sendiri mmg akan cringe la

so kalau org lain nk cringe ke kata apa ke

no woes,saya faham.haha

sbb actually sampai sekarang pun memang senget je lagi


that blog dh di enable balik


btw,i'm leaving it the way it is

because blog tu my touchstone

be it nampak silly stupid mentah berhingus cemana pun

that was me anyway.haha

it's good to look back,ponder and laugh at yourself at times

the blog's also the memory-box;of the good ol'times with my virtual buddies aka awesome readers,the follower of the blog masa dulu

i miss those times

and every single one of you too.ikhlas.


and obviously

most of the entry ada yang hilang

did that on purpose sbb copyright issue

and also copycat issue

also the copy-paste issue

also the copy-paste-claim-sendiri-punya-reta issue

hence bear with it,ey

kalau benda tu tak jd,mmg akan biar je full version kat sini mcm dulu

so,am i to shoulder the blame still?


apaper pun,wish that u've a good time here

walaupun font tergolek-golek dgn margin berterabur dan kaler semacam tu

kalau ada masa mmg dh boleh diperbetul

tp masalahnya masa mmg tader nk dicelah


one thing,

bila reading here please do not discount ur kerja

ur solat time

ur belajar time

ur office time

dengan hanging around kat sini

i've the saham oso

make it good =)


enjoy reading and shoutouting

may Allah bless


i'm still the ol' hlovate

yg blunt,cynic,weird,luar alam,tactless,serabut,bz tak pernah cukup masa,

social recluse,super-ogre-saurus,language-and-grammar-butcher

yg value privacy without compromise,yg value respect without compromise jgk

yg tak sempat nk jenguk blog seniri apatah nk balas tag,balas email

but i read each and every single one of them...and treasure every single line too

thanks pd yg menulis.

and one mega big thanks for those yg dh buat reviews

ikhlas.

it never fails to make me go all flabbergasted

and cakap dgn diri sendiri;..betul rupanya ada org baca segala hikayat tu...

walaupun ada buku ke apa ke

i'm still the ol'me


dan masih lagi tak nampak relevan kenapa anonymity and 'siapakah hlovate'

is an issue

issue ke?

haha.taper la.anonymity gives it more spice,ey [sheesh...sejak bila bulak dh bunyi mcm nicholas sparks ni]

i dunno la mana dtg nyer menda 3rd yr medic tu.

haha.terguling jatuh katil pun ada dibuatnya

taper la.kot jadi doa,another pengajian to come ke

for all you know,my overseas could be singapore/sabah/sarawak

haha

and my studies...

pengajian buat karipap and air soya valid ke?

i doesnt matter,kan?


what if i'm a school dropout,yg sebenarnya duduk somewhere in Idaho [hence the oversea-thingy] in some rundown apartment,working the nightshifts at the 7-Eleven to pay for my diploma classes during the day,and tercampak ke middle of nowhere ni sbb lari bawak diri krn fedup dgn life kat Malaysia and ppl's expectations?


will you hate me and my hikayats then?


the books and the blogs utk the stories to come to life

not for my life to become a story

we leave it to that,ey

respect is the key

fun is the keychain


thanks.to all

enjoy reading and shoutouting




hlovate

29 jan 2008

[3rd yr anniversary]
Back to top Go down
View user profile http://imtiazz92revolution.bestforumlife.com
 
kata hlovate (penulis plg sempoi)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» RPM meter biol
» evo 250 jadian....
» apa yang tak sodap tentang SYM 200 anda..cer cite.
» Pandangan pertama tentang SYM VTS 200SE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
imtiazz92 :: LIFESTYLE :: novelia-
Jump to: